Agencija specijalizirana za stanove u Zagrebu

Poštovani, bez obzira da li tek razmišljate o prodaji nekretnine ili ste već odlučili prodati nekretninu i želite to učiniti uspješno i brzo, ovdje možete dobiti sve potrebne savjete, informacije i usluge.

Ako je predmet Vašeg interesa prodaja stana u Zagrebu, pružamo Vam:

• besplatne savjete o prodaji stana
• aktualne informacije o tržištu nekretninama u Zagrebu
• uslugu posredovanja prilagođenu Vašim potrebama

Dobrodošli na internet stranice agencije za nekretnine ZAGREB MAX, prve specijalizirane agencije za prodaju stanova u Zagrebu.

Razmišljate o prodaji stana?

Razmišljate o prodaji stana i trebate pomoć u donošenju odluke o prodaji? Tražite odgovor na neko od sljedećih pitanja:

• kada je najbolje vrijeme da prodam svoj stan?
• kako će izgledati prodaja stana i od kojih se koraka prodaja sastoji?
• koji su mogući problemi prilikom prodaje stana?

Pošaljite Vaša pitanja OVDJE i rado ćemo Vam dati besplatan savjet. Također, pozivamo Vas da pročitate naš BLOG koji sadrži razne teme vezane za prodaju nekretnina.

Ovdje smo da Vam pomognemo donijeti ispravnu odluku!

Odlučili ste prodati stan?

Odlučili ste prodati stan u Zagrebu i trebate više informacija o našim uslugama? Želite znati kako Vam agencija za nekretnine može pomoći? Neka od Vaših pitanja su:

• kako prodati stan za najviše novaca uz istovremenu uštedu vremena?
• kako izbjeći neugodna iznenađenja i stres prilikom prodaje stana?
• što će profesionalna agencija za nekretnine napraviti za mene?

Vaš upit možete poslati OVDJE, a naš stručni tim odgovorit će u najkraćem mogućem roku. Po potrebi, ponudit ćemo Vam besplatan sastanak s ovlaštenim agentom nadležnim za lokaciju Vašeg stana.

6 KORAKA DO USPJEŠNE PRODAJE

1. Priprema dokumentacije

Prodaja nekretnine podrazumijeva urednu dokumentaciju koja je osnovni preduvjet za sigurnu i uspješnu prodaju.

Potrebni su:
• vlasnički list novijeg datuma (izvadak iz zemljišnih knjiga)
• energetski certifikat nekretnine
• drugi dokumenti nekretnine ovisno o načinu plaćanja (gotovina/kredit)

Naši agenti pobrinut će se da pravovremeno imate svu potrebnu dokumentaciju.

2. Procjena nekretnine

Sljedeći važan korak do uspješne prodaje je procjena vrijednosti nekretnine. Sigurno ne želite predugo prodavati nekretninu, no s druge strane – želite biti sigurni da je postignuta cijena ujedno i maksimalna.

Procjeni vrijednosti nekretnine pristupamo ozbiljno i odgovorno, s ciljem da budete zadovoljni postignutom prodajnom cijenom, kao i brzinom realizacije prodaje.

U skladu s našim imenom ZAGREB MAX, uz nas će i prodajna cijena Vaše nekretnine biti maksimalna.

3. Izrada plana prodaje

Prodaja uvelike ovisi o svojstvima same nekretnine. Naši agenti će objektivno sagledati sve karakteristike Vaše nekretnine. Zatim će izraditi plan prodaje u skladu s Vašim željama i potrebama.

Na taj način precizirati ćemo sve faktore bitne za prodajni proces (sitni zahvati uređenja, rokovi, način oglašavanja, termini za kupce).

Kvalitetan plan omogućit će nam da uspješno prodamo nekretninu, na obostrano zadovoljstvo.

4. Kvalitetno oglašavanje

Izrada oglasa ključan je korak u prodaji nekretnine. Upravo putem oglasa kupci dolaze do Vaše nekretnine. Fotografije, opisni tekst, tlocrt nekretnine i ostali bitni sastojci oglasa trebaju biti maksimalne kvalitete. ZAGREB MAX agenti uvijek se posebno trude oko izrade oglasa kojim ćemo Vašu nekretninu prezentirati kupcima.

Dodatna prednost naše agencije je stručnost u izradi posebnih, ciljanih digitalnih oglasa na internet tražilicama i društvenim mrežama.

Uz ZAGREB MAX, oglas Vašeg stana imat će maksimalan doseg.

5. Prezentacija nekretnine

Nakon objave kvalitetnog oglasa, zainteresirani kupci kontaktiraju naše agente i dogovaraju pregled nekretnine. Prvi dojam je u svemu najvažniji, tako i kod prodaje nekretnine. Prilikom pregleda Vaše nekretnine, par detalja u prezentaciji činit će veliku razliku. Iskusni ZAGREB MAX agenti brinu o svakom detalju s ciljem uspješne prodaje.

Vaš agent prima ponudu i pregovara s kupcem o cijeni.

Naši agenti imaju redovite edukacije i treninge za pregovaranje, čime smo napravili još jedan važan korak u postizanju maksimalne prodajne cijene Vaše nekretnine.

6. Provedba kupoprodaje

Dogovorili smo cijenu s kupcem, no posao nije gotov. Uz kupoprodajnu cijenu nužno je s kupcem dogovoriti niz drugih uvjeta bez kojih kupoprodaja ne može biti provedena. Na primjer, ako na teret nekretnine imate upisanu hipoteku, pojavit će se dodatna pitanja. Naši agenti će rado pomoći i odgovoriti na Vaša pitanja.

Finalno, dogovorit ćemo sve bitne uvjete prodaje te iz odvjetničkog ureda pribaviti predugovor, kupoprodajni ugovor, tabularnu ispravu i sve druge potrebne dokumente.

Sve navedene korake prodajnog procesa nadzire naš voditelj prodaje.

Angažirajte profesionalce

Kada odlučite angažirati ZAGREB MAX, odlučili ste:

  • prodati stan po maksimalnoj cijeni
  • uštedjeti vrijeme i izbjeći sav stres
  • angažirati agenciju koja prema Bisnode Hrvatska pripada u 5% najboljih poduzeća u RH

Klijenti o nama

Pročitajte autentične preporuke
Obitelj Pavlovski

Kontaktirali smo ZAGREB MAX radi prodaje stana. Prvo nas je iznenadio brz pronalazak kupca. No ovu preporuku nismo dali radi toga! Imali smo problem s pronalaskom novog stana, a time je zapela i naša prodaja. Zahvaljujući pristupu i trudu cijelog tima agencije ZAGREB MAX, prodaja je uspješno realizirana.

Maja Matošin

Angažirala sam agenciju ZAGREB MAX za prodaju stana na Jarunu, a s ciljem brže i bolje, ali prije svega sigurne prodaje. Ukratko mogu reći da je agencija ZAGREB MAX opravdala moja očekivanja. Profesionalno su oglasili i prezentirali stan, pronašli kupca, te je cijela kupoprodaja završena brzo i uspješno.

Obitelj Bunčić

Kupili smo stan koji je prodavala agencija ZAGREB MAX. Ovim putem želimo im zahvaliti na pomoći i profesionalnom pristupu prema nama, kao kupcima. Stan je odlično prezentiran, te smo dobili sve potrebne informacije. No najvažnije, agencija nam je bila na raspolaganju kroz cijeli tijek kupoprodaje iako kao kupci nismo bili…

Obitelj Pantić

Definitivno najprofesionalnija agencija na našem tržištu. Imali smo nesreću surađivati s drugima dok nisam naišao na Zagreb Max. Svaka čast čitavom timu na profesionalnosti i ljubaznosti.

Ines Hursa

Prije prodaje vlastitog stana, počela sam tražiti novi stan. Agencija ZAGREB MAX pokazala se kao jedna od rijetkih sa profesionalnim pristupom prema kupcu. Zbog navedenog, angažirala sam istu agenciju za prodaju svog stana. Kriterij po kojem sam odabrala agenciju pokazao se odličnim. Stan je uspješno prodan, a tim agencije je…

Obitelj Glavina

Uz pomoć agencije ZAGREB MAX prodali smo stan bez stresa. Djelatnici su profesionalni, odgovorni, pouzdani te pružaju osjećaj sigurnosti u svakom trenutku kupoprodaje. Hvala.

Vlatko Vuković

Agencija ZAGREB MAX brzo i efikasno prodala je moj stan na Srednjacima. Pritom su pokazali visoku razinu profesionalnosti, veliku posvećenost detaljima, a posebno brigu o kupoprodajnoj dokumentaciji zahvaljujući čemu je kupcu bilo jednostavnije kupiti stan. Prodaja stana uz ZAGREB MAX je poput plovidbe mirnim morem.

Robert Grčić

Čim smo odlučili prodati stan, znali smo da je najbolje isto prepustiti stučnjacima. Nakon kraćeg traženja, odlučili smo se za agenciju ZAGREB MAX. Već u samom početku komunikacije s agentom, primjetili smo da vodi računa o svim detaljima bitnim za uspješnu prodaju – koja je realizirana. Ako odaberete ZAGREB MAX,…

Vladimir Matica

Iako smo prodavali odličan stan na prekrasnoj lokaciji, pronaći kupca se pokazalo kao nemoguća misija. Sve dok nismo nazvali agenciju ZAGREB MAX. Kontinuiran trud i zalaganje cijelog tima rezultirao je uspješnom prodajom. Nemojte čekati niti tražiti dalje, mi smo se uvjerili da je prodaju stana najbolje prepustiti profesionalcima. Hvala!…

Zvonimir Prpić

Za prodaju stana odlučili smo angažirati agenciju za nekretnine, kako bismo bili sigurni da će prodaja do kraja proteći uspješno. Zaposlili smo samo jednu agenciju, ZAGREB MAX. Naša odluka brzo se pokazala ispravnom. Agent se zaista potrudio pronaći kupca, a zatim nas je sigurno i do kraja vodio kroz kupoprodajni…