SIGURNOST KUPOPRODAJE

Zahvaljujući našoj stalnoj suradnji s odvjetničkim timom, možete biti potpuno bezbrižni od početka do kraja Vaše kupoprodaje.

SLUŠAMO VAS

Osim što kvalitetno i uspješno obavljamo posao, znamo i slušati naše klijente. Kako svaka nekretnina ima svoje značajke, tako i svaki prodavatelj ili kupac imaju određene potrebe glede kupoprodaje nekretnine. Bez obzira koju uslugu trebate, mi ćemo istu uspješno provesti vodeći računa o Vašim željama i potrebama.

NAŠA MISIJA

Kako prodati stan pitanje je koje postavlja svaki prodavatelj, a mi smo tu da Vam pružimo stručan odgovor i najbolju uslugu posredovanja. Prodaja stanova naša je specijalizacija.

Zato smo istražili što Vaši potencijalni kupci žele, što im je bitno u procesu potrage, te na temelju kojih karakteristika stana odlučuju o kupnji. Ako želite bolji odaziv kupaca i profesionalni pristup prodaji, obratite nam se s povjerenjem.

Mi ćemo Vas savjetovati i preuzeti cijeli proces prodaje stana. Posao će se realizirati bolje i brže uz našu uslugu posredovanja, a iza navedenog stojimo sa svojim imenom i ugledom.

OVLAŠTENA AGENCIJA

ZAGREB MAX je ovlaštena agencija za promet nekretninama, upisana u Registar posrednika pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, dok kompletnim poslovanjem agencije upravljaju ovlaštene osobe – agenti koji su položili ispit pri Hrvatskoj gospodarskoj komori te su upisani u Imenik agenata.

ISPLATIVOST POSREDOVANJA

Na temelju višegodišnjeg iskustva znamo da će se naša usluga posredovanja svakome isplatiti. Uz našu uslugu uštedjet ćete na vremenu, nećete imati dodatnih troškova nužnih za provedbu kupoprodaje, a postignuta kupoprodajna cijena biti će najveća moguća jer smo iskusni i educirani pregovarači.