ZAGREB MAX

Specijalizirani za prodaju stanova

ZAGREB MAX je licencirana agencija za nekretnine osnovana s namjerom da uslugu poslovanja nekretninama podignemo na višu razinu, a kroz uvođenje jedinstvenog načina poslovanja, dodatnih usluga i kontinuiranu edukaciju agenata.

Naša agencija pripada u skupinu od 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj, što potvrđuje Certifikat bonitetne izvrsnosti, koji je ujedno i referenca da smo siguran, ugledan i poželjan partner. Certifikat nam je dodijelio Bisnode, vodeći pružatelj poslovnih informacija u Europi.

more details

Vid Penezić

Vid je suosnivač agencije, a radi prvenstveno kao voditelj prodaje. Uz njegovo zvanje inženjer građevine i preko 10 godina iskustva u prodaji, možete biti sigurni da će Vaša nekretnina biti u sigurnim rukama. Njegov osnovni zadatak je vođenje svake kupoprodaje koja se postigne u agenciji, što znači da će vaša kupoprodaja biti kvalitetno planirana, sigurna i uspješna.

Vid u slobodno vrijeme rado preslušava stariju glazbu, pogleda dobar film ili provede dan u planinama.

more details

Nikolina Škalin Penezić

Nikolina je u našem timu od osnivanja agencije. U početku je obavljala administrativne poslove, zatim je radila kao ovlašteni agent u prometu nekretninama, dok danas uz posredovanje obavlja i ulogu voditelja tima. U našem poslu vrlo je bitna organizacija, što Nikolina odlično obavlja – kako bi naši agenti optimalno iskoristili radni dan.

Kada nije zauzeta poslom u agenciji, Nikolina će iskoristiti vrijeme za boravak u vrtu ili prirodi, kao velik ljubitelj cvijeća i ostalog bilja.

more details

Gregor Dominko

Gregor je suosnivač agencije, zajedno s kolegom Vidom radi na stalnom unapređenju poslovanja i edukaciji kolega. U slučaju da tražite nekretninu u centru grada, sigurno ćete sresti uvijek nasmijanog i dobro raspoloženog Gregora koji će Vam sa zadovoljstvom prezentirati odabranu nekretninu te Vas vjerojatno dovesti do odluke o kupnji.

Ako Gregora niste sreli tražeći stan u centru, možete ga sresti na ragbi terenu gdje je jednako uspješan kao i u prodaji nekretnina.

more details

Ida Penezić

Ida je naš agent nadležan prvenstveno za sjeverni dio grada, u kojem je odrastala te odlično poznaje isti. Tuškanac, Pantovčak, Zelengaj i okolne ulice njezino su područje u kojem uspješno posreduje. Ako imate ekskluzivnu nekretninu u ovom dijelu grada, možete biti sigurni da će prezentacija kupcima biti na odgovarajućoj razini.

Ida će svaku priliku iskoristiti za vožnju biciklom ili trčanje, a u slučaju loših vremenskih uvjeta okrenut će se dobroj knjizi ili odlasku u kazalište.

more details

Martin Piškulić

Martin je član našeg prodajnog tima, a najdraži kvart u kojem posreduje je Maksimir, gdje je odrastao te i danas živi s obitelji. Stoga možemo s pravom reći da je pravi lokalni stručnjak koji će vas znati uputiti u sve bitne značajke kvartova istočno od Kvatrića.

Martin je ljubitelj putovanja te jedan od rijetkih ljudi koji su posjetili gotovo sve zemlje Europe i Arapskog poluotoka.

more details